Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε αρχικά σαν μια επιχείρηση που ασχολούταν με το πλέξιμο των συρματόσχοινων από χάλυβα. Το 2004 εμείς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την παραγωγή των καλτσών από συρματόσχοινα. Από το 2004 έως σήμερα, εμείς είμαστε μια εταιρία που ασχολείται ειδικά με τις κάλτσες από συρματόσχοινα. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε εξειδικευτεί αρκετά καλά. Επίσης έχουμε το δικό μας τρόπο για την παραγωγή των καλτσών. Αυτό απεικονίζεται και στις φωτογραφίες που έχουμε προβάλει.

Με πίστη σε αυτό που κάνουμε και έχοντας την κατάλληλη εμπειρία, εμείς τολμάμε να βγούμε στις αγορές με ένα μεγάλο εύρος προϊόντων που θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, κάνοντας την εταιρία μας μια από τις λίγες που επιχειρούν σε αυτή την κατεύθυνση.Στο προσεχές μέλλον, εμείς θα παρουσιάσουμε και άλλα νέα  προϊόντα με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των απαιτήσεών σας.

Εμείς παράγουμε κάλτσες από 6mm μέχρι 500mm.  Ως  οικογενειακή εταιρία, εμείς εργαζόμαστε σαν τεχνίτες και υπάλληλοι και έχουμε καταφέρει το προϊόν μας να βγει σε ανταγωνιστική τιμή στην Ευρώπη και ευρύτερα. Δοκιμάστε μας και θα πιστευτείτε.

Στα προϊόντα μας εμείς κολλάμε την ετικέτα μας, όπου εγγράφεται η διάμετρος και ο κωδικός. Εάν επιθυμείτε να κολλάτε την δική σας ετικέτα, μπορείτε να μας το παραγγείλετε. Καλωσορίζουμε κάθε είδος συνεργασίας και με τις εμπορικές εταιρίες που δεν ασχολούνται με την παραγωγή αλλά με την πώληση αυτού του προϊόντος.

 Αλεξάντερ Δήμα